Президентът на най-престижната ММА организация в света Дана Уайт разказа

...
Президентът на най-престижната ММА организация в света Дана Уайт разказа
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Фюри наистина има интерес да се бие в ММА

Президентът на най-престижната ММА организация в света Дана Уайт описа пред кореспонденти, че е разговарял с боксовата суперзвезда Тайсън Фюри за прекосяване към Смесените бойни изкуства.
Фюри и преди е заявявал, че желае да се бие в UFC, когато боксовата му кариера завърши, само че Уайт се е отнасял скептично към тези думи. Въпреки това, президентът на UFC към този момент е уверен, че Фюри в действителност е заинтригуван да се състезава по разпоредбите на ММА.
View this post on Instagram
The 2 baddest mofos in the fight game, @darrentill2 @ufc #any1cangetit #gypsyking

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 9, 2019 at 8:19am PST
" Това е доста забавно. Ние разговаряхме оня ден. Изглежда, че той в действителност се интересува от това, което можем да предложим. Уважавам го доста. Ще забележим какво ще се случи нататък. " показа Уайт.
Преди Фюри и Уайт да стартират да работят дружно, англичанинът би трябвало да завърши своята боксова кариера. Той има пред себе си реванш с Деонтей Уайлдър през февруари и чак по-късно Тайсън може вероятно да стартира договаряния с ММА света.
View this post on Instagram
Who wants it then? @ufc @darrentill2

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 9, 2019 at 9:27am PST
„ Нека да забележим какво ще се случи с неговата боксова кариера “, сподели Уайт. „ Той има плануван мач с Уайлдър, който явно е голям и занимателен пердах за тежката дивизията. Ще гледаме и Анди Руиз и Антъни Джошуа, които ще се бият този уикенд. Така че ще забележим по какъв начин ще се развият нещата и тогава можем да гадаем какво ще се случи.”

Тайсън Фюри съобщи, че желае да се бие със Стипе Миочич и Франсис Нгану, тъй че сигурно няма да остане без евентуални съперници, които да го посрещнат боксовата звезда в клетката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР