Президентът на най-известната ММА организация в света и президентът на

...
Президентът на най-известната ММА организация в света и президентът на
Коментари Харесай

Тръмп ще бъде включен в документален филм на UFC

Президентът на най-известната ММА организация в света и президентът на Съединените Американски Щати наподобява са в доста положителни връзки от много време. Наскоро се появиха клюки, че Доналд Тръмп ще бъде включен в документален филм, финансиран от UFC.

The Ultimate Fighting Championship снимат 25 къси документални кино лентата, върху които работят 25 разнообразни режисьори, всеки от които е посветил време, с цел да опише от негова позиция историята на най-голямата ораганизация по Смесени бойни изкуства.

Пред кореспонденти Дейна Уайт разкри, че президентът на Щатите ще има солидно присъединяване и даже ще бъде в основната роля по време на един от епизодите.

„ Президентът постоянно се е държал добре с мен. Той е огромен почитател на нашия артикул. Наскоро даже заведох Колби Ковингтън в Белия дом и те двамата разговаряха, направиха си фотоси и Колби получи подпис. Беше занимателно!” споделя Уайт.

„ След това, за 25тата годишнина на UFC взехме решение да създадем 25 документални кино лентата с 25 страхотни режисьори. Една от историите е случая, в който президентът ни даде позволение да създадем евент в неговия Тадж (Тръмп Тадж Махал Хотел и Казино в Атлантик Сити). След това отидохме в резиденцията и говорихме.” приключи босът на UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР