Президентът на най-голямата ММА организация реши да даде на своя

...
Президентът на най-голямата ММА организация реши да даде на своя
Коментари Харесай

Дейна Уайт иска CM Punk да се откаже от ММА

Президентът на най-голямата ММА организация реши да даде на своя другар – CM Punk втори късмет в Октагона, макар ниската възможност той да има триумф.

Преди две години Фил Брукс дебютира в профи смесените бойни изкуства и загуби от Мики Гал в първи рунд посредством задушаване от гърба.

Снощи мега звездата в профи кеча опита още веднъж да завоюва първата си победа, като що се отнася до конкурент, от UFC бяха свалили равнището до неразбираемост за влиятелната верига. Препятствието се споделяше Майк Джаксън, който е ММА кореспондент и има същия резултат в своето ММА “curriculum vitae” - една загуба.

Двамата мъже в клетката не съумяха да се завършат в постоянното време и резултатът бе единомислещо съдийско решение за Майк Джаксън против CM Punk.

Говорейки пред FOX Sports, Дейна Уайт показа мнение, че за него това би трябвало да е последния път, в който видяхме Фил Брукс в Октагона.

„ Не изглеждаше изключително добре довечера. Мисля, че CM Punk би трябвало да се откаже от спорта. Време е.” приключи президентът на организацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР