Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис прати тима на лагер

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис прати тима на лагер
Коментари Харесай

Де Лаурентис прати Наполи на лагер, Анчелоти не е съгласен с мярката

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис прати отбора на лагер до неделя сутринта.

Той обаче съобщи, че решението му не е наказване: " Отборът ще бъде на лагер до неделя сутринта, когато някои от играчите ще изоставен, с цел да се причислят към националните си тимове. Лагерът не е наказване, а опция за футболистите да се опознаят по-добре. "

" Ако ме питате какво мисля, ще кажа, че не съм склонен с решението, взето от клуба. Треньорът обаче би трябвало да си е треньор. Това са решения, които се взимат от клуба. Президентът ми се обади, с цел да ми пожелае триумф. Нищо не се е трансформирало. Те просто са разтревожени, кокто и ние ", съобщи от своя страна наставникът на неаполитанците - Карло Анчелоти.

Запитан за огромната разлика от 11 точки сред Наполи и водача Ювентус Анчелоти съобщи: " Ако кажа, че разликата не ме тормози, ще излъжа. Тъй като не съм измамник, мога да кажа, че съм обезпокоен. Но би трябвало да запазим успокоение в тази обстановка и да се опитаме да я променим. За благополучие, имаме мач в Шампионската лига, където се представяме добре към този момент. "
 Рома победи Наполи с 2:1
Възходът на Рома в Серия " А " продължава

" Вълците " се оправиха с Наполи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР