Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис пожела на новия наставник

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис пожела на новия наставник
Коментари Харесай

Президентът на Наполи: Пожелавам на Сари да не спечели нищо в Ювентус

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис пожела на новия ментор на Ювентус Маурицио Сари да не успее да завоюва нищо отпред на " бианконерите ". Още преди година босът на отбора от Неапол се изрече сериозно за метода, по който Сари напусна клуба, с цел да поеме Челси. Сега Де Лаурентис акцентира, че времето е потвърдило правотата му.

" Маурицио е добър треньор. Видял съм доста от него. Не съм сюрпризиран от решението му, тъй като във футбола към този момент няма икони. Той не завоюва нищо тук и може би няма да завоюва нищо и в Торино. Мога единствено да му пожелая тъкмо това, тъй като той към този момент е наш противник. За мен свободата е значима, тъй че почитам решението му. Хората могат да вършат каквото си желаят, само че би трябвало да поемат своята отговорност. Никога не съм вярвал в безпрекословната обич на Сари към Наполи. Времето сподели, че съм прав.

Той работеше по 15 часа дневно и мислеше само за това, което ще се случи на терена. Нямаше време за човешки взаимоотношения, изключително на работното място. Мисля, че за три години в Наполи той в никакъв случай не е бил на нито една вечеря с неговите играчи.

Сари прави всичко допустимо да се хареса на почитателите, то е човек на трибуните. Анчелоти е предприемач, жител на света. Маурицио има потребност от време и неговият клуб би трябвало да му го даде, само че ще бъде занимателно, когато Анчелоти го победи на терена ", разяснява ексцентричният президент на Наполи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР