Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис окончателно е взел решение

...
Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис окончателно е взел решение
Коментари Харесай

Босът на Наполи окончателно приключи със Сари

Президентът на Наполи Аурелио де Лаурентис дефинитивно е взел решение да разкара треньора Маурицио Сари. Според „ Кориере дело спорт” филмовият продуцент по тази причина към този момент има предварителна сделка с Карло Анчелоти.

В Италия: Карло Анчелоти подписа с Наполи

Отношенията сред Де Лаурентис и Сари в никакъв случай не са били идеални, само че в последните месеци се утежниха още повече. До огромна степен повода за това бяха постоянните рецензии на боса по отношение на избора на тактичност или титуляри. В последна сметка Наполи фактически загуби борбата за купата с Ювентус, само че пък означи най-силния си сезон в клубната история, спечелвайки 91 точки. С този резултат „ везувиани” станаха първия отбор в калчото, който минава границата т 90 и повече пункта, без да завоюва купата.

Бос и треньор на Наполи стигнаха до такава степен, че да поддържат връзка посредством медиите

Докато Сари се радва на извънредно положителен отзив във всички италиански медии, Де Лаурентис има разнообразни визии. В контракта на експерта има освобождаваща уговорка на стойност 8 милиона евро, която е годна до края на месеца. Затова и босът му даде ултиматум за финален отговор остава или не, който Сари пресрочи.

Анчелоти търси подобаващ дом в Неапол

Според „ Кориере дело спорт” Де Лаурентис е споделил пред „ непосредствен приятел”, че към този момент не може да търпи държанието на своя зависещ. „ Имам подписана договорка с Анчелоти и повече няма да очаквам Сари. Вече чаках задоволително дълго време”, представен е президентът на Наполи от изданието.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР