Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис обяви, че е щастлив,

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис обяви, че е щастлив,
Коментари Харесай

Босът на Наполи се подигра с Луис Енрике: Радвам се, че не взех Лучо, вижте му резултатите в ПСЖ...

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис разгласи, че е благополучен, че не е взел Луис Енрике за треньор през лятото. Испанецът пое ПСЖ, само че не стартира добре сезона и досега отнася доста рецензии за работата си.

Началото на акцията за Наполи обаче също не е положително и се приказва, че треньорът Руди Гарсия към този момент е пред уволняване. Де Лаурентис не отхвърли, че може да освободи наставника, само че и акцентира, че няма да се въздейства от мнението на почитателите.

" В момента обстановката с Руди Гарсия не е добра. Но всяко преждевременно решение се оказва неверно. Съжалявам, когато би трябвало да избавям някого от неговия пост. За злощастие, във футбола ти се постанова да го правиш с горест на сърцето. Когато назначиш треньор, който към този момент не познава италианския футбол, е допустимо той да изпитва компликации, само че това може да се случи на всеки ", сподели президентът на " партенопеите ".
 Греъм Потър измежду разновидностите за нов треньор на Наполи
Греъм Потър измежду разновидностите за нов треньор на Наполи

" Ще взема най-хубавото решение в подобаващия миг. Не бива да се въздействам от почитателите. В живота не можеш да имаш всичко тук и в този момент. Трябва да наведем глави и да се захванем за работа ", добави той, представен от webcafe.bg.

" Вярвам, че и през този сезон ще се борим до самия край за Скудетото. През лятото потърсих няколко треньори. През юни приказвах с Тиаго Мота, само че той не искаше да наследи Лучано Спалети след постигнатите от него резултати ".

" Мога да потвърдя, че по същото време се обадих и на Луис Енрике. За благополучие, той отиде в Пари Сен Жермен. Погледнете резултатите му там! Той по този начин и не ме убеди по време на тридневните ни договаряния ", посочи Де Лаурентис.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР