Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис коментира ситуацията с капитана

...
Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис коментира ситуацията с капитана
Коментари Харесай

Де Лаурентис: Не мога да разбера защо Инсиние не е щастлив в Наполи

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис разяснява обстановката с капитана на отбора Лоренцо Инсиние, който в последно време се намира в неприятни връзки с наставника Карло Анчелоти.

“Не мога да схвана за какво не е изцяло благополучен в Наполи. Той е огромен състезател, признавам му го, само че в случай че мисли, че приключението му с Наполи е завършило, той би трябвало да обясни това, с цел да не бъде свестен неправилно. Той е някой, който в никакъв случай не е в положителни връзки с треньорите. Така и не разбрах аргументите за това. Не знам какви са актуалните му проблеми. Обичам го, само че в случай че им някакви проблеми, единствено той може да ги позволи. Ще го пазя, само че би трябвало да разбере, че съставът е построен от 25-има играчи и всеки от тях ни е необходим.
Aurelio De Laurentiis continues Lorenzo Insigne criticism, warning he should leave #Napoli if he is unhappy & that he still needs to “grow up” https://t.co/bHtTz8UvH7 pic.twitter.com/S1N4LJaFJZ
— footballitalia (@footballitalia) 18 октомври 2019 година Би било по-добре, в случай че ни каже какво ще прави, когато порасне. Ако Анчелоти реши да не го употребява, той би трябвало да престане с шегите и бунтарското държание. Имахме среща на 1 май, след която равнището на показване на Лоренцо спадна. Мисля, че Мино Райола пристигна преди два дни, с цел да види какво става. Това, че Инсиние беше на трибуните против Генк, обаче беше наказване от Александър Чеферин (президентът на УЕФА - б.р.). Той би трябвало да изясни за какво можем да разчитаме единствено на 18 играчи в мачовете. По-дългата пейка би ни разрешила да избегнем огорчаването на тези, които не попадат в състава”, съобщи Де Лаурентис пред “Гадзета дело спорт”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР