Президентът на Милан Паоло Скарони смята за утопична възможността клубът

...
Президентът на Милан Паоло Скарони смята за утопична възможността клубът
Коментари Харесай

Президентът на Милан: Утопично е да се очаква бързо възраждане на клуба

Президентът на Милан Паоло Скарони счита за утопична опцията клубът бързо да се върне към остарялата си популярност поради рецесията при " росонерите " от последните години. Той също по този начин приказва и за други тематики, свързани с тима и локалния футбол.

Надявах се, че Купата на Италия ще се изиграе през август за по-добър рестарт. Два мача, цялостни с адреналин, директно след паузата са доста стресиращи за играчите. Накрая беше реализиран компромис за 12 юни, оставам оптимист. В лигата всички гласувахме единомислещо за подновяването на сезона. Готови сме да играем допустимо най-скоро. Засега имаме доверие в Стефано Пиоли. Не знам дали ще дойде немският ментор. Иван Газидис взима решенията. Дори не знам по кое време той приказва с други претенденти. Имаме религия в Пиоли и в Паоло Малдини. Оставам фокусиран върху проект " А " за шампионата, тъй че се надявам да няма потребност от проект " Б " или проект " В ". Този спор не ме вълнува доста. Концентриран съм върху завръщането и приключането на шампионата на терена. Сигурен съм, че релативно бързо ще загърбим ковид.

#ACMilan president Scaroni has given an interview discussing the following...

Pioli and Maldini
Rangnick rumours
The vision for the future
New stadium update

https://t.co/Z3nxyWeleH #SempreMilan
— SempreMilan (@SempreMilanCom) June 1, 2020
Положихме неумоверни старания да съкратим разноските. Газидис се концентрира върху това. Бъдещето се състои от млади играчи на рационални цени. Не желаем още наказания от УЕФА. Финансовият феърплей предотвратява полуда. Така ние можем да забележим един по-малко смахнат свят. Милан желае да поддържа ниски разноски и да усили приходите. Клубът излиза от дълъг интервал на рецесия. Изглежда утопично да се мисли, че възобновление може да се реализира бързо.

Приоритетът е новият стадион в Милано и се надявам скоро да има положителни вести. Стадионът не е исторически монумент. Ще запазим основите на " Джузепе Меаца ", той няма да изчезне, само че ще построим стадион, подобаващ за сегашните времена. Фактът, че има два вложителя, които желаят да изградят най-красивия стадион в света, наподобява като знамение. Златан Ибрахимович? Дано да можем да забележим Ибра още веднъж. Надявам се, че той ще успее да се върне към игра. Прочетох успокояващи вести от Швеция ", разяснява Скарони пред Radio Anch’io Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР