Президентът на Мидълзбро Стив Гибсън се разгневи на желанието от

...
Президентът на Мидълзбро Стив Гибсън се разгневи на желанието от
Коментари Харесай

Шеф на Боро: Спортна почтеност и Челси? Това е жалко

Президентът на Мидълзбро Стив Гибсън се разгневи на желанието от Челси идния мач сред двата отбора да се играе на „ затворени порти “.

Причината за това искане от лондончани е, че те нямат опция да продават билети на своите почитатели в резултат на рестрикциите, наложени от Англия по отношение на клуба, откакто до напълно скоро Челси бе благосъстоятелност на Роман Абрамович.
Още по тематиката:

Все отново руснакът се отдръпна от клуба, а Премиър лийг го изхвърли като шеф на „ сините “, само че глобите по отношение на тима от „ Стамфорд Бридж “ изобщо не се смекчават.

Гибсън назова като „ тъпо “ желанието от Челси мачът с Боро от четвъртфиналите за ФА Къп да се играе без аудитория, откакто „ 19 години корупционните пари в тима са движели Челси към триумфите във футбола “.

„ Не мога да допускам. Спортна честност и Челси? Тези две неща не принадлежат в едно и също изречение. В продължение на 19 години техните корупционни пари подхранваха триумфите им. Това, което четем и слушаме последните дни, е тъпо “, разяснява значимият човек в тима от "Ривърсайд ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР