Президентът на Mets по бейзболните операции Дейвид Стърнс беше попитан

...
Президентът на Mets по бейзболните операции Дейвид Стърнс беше попитан
Коментари Харесай

Броят на терените предпазва ли дори питчърите от епидемията от наранявания в MLB?

Президентът на Mets по бейзболните интервенции Дейвид Стърнс беше запитан за какво има толкоз доста тежки пострадвания на ръцете, които в последно време изместиха питчърите.

„ Иска ми се да имах повода “, сподели Стърнс преди мача против Пиратите във вторник. „ Мисля, че това е извънредно комплициран въпрос, в действителност значим въпрос [и] един от по-важните проблеми, пред които е изправена нашата промишленост отдавна. Радвам се, че получава полемиката, която заслужава сега, и мисля, че евентуално би трябвало да накарате всички заинтригувани страни [в MLB] да приказват дружно по този въпрос, с цел да се опитаме да разберем нещо, тъй като стигна до точка, в която е обезпокоително за всички нас. “

Стърнс не знаеше, че въпросът ще се трансформира в значима тематика за диалози и след мача. Обещаващият новобранец на Пиратите, дясна ръка, Джаред Джоунс беше изтеглен от преобладаващ старт на Сити Фийлд след единствено пет ининга и 59 подавания, а Метс се събраха за победа с 3-1 в междинната игра на окуражаваща серия.

22-г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР