Президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах насърчи хората да

...
Президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах насърчи хората да
Коментари Харесай

Томас Бах: Подгответе се за деня, за който всички копнеем

Президентът на Международния олимпийски комитет Томас Бах насърчи хората да останат дейни, мощни и здрави по време на пандемията от ковид. Бах насочи апела във видео известие, оповестено по случай Международния ден на спорта за развиване и мир - 6 април.

Поради световната пандемия този ден се концентрира върху изгодите за здравето от присъединяване в спорта и физическата интензивност, изключително в този миг на неустановеност и обществено разграничаване. Томас Бах съобщи, че оставането деен ще помогне на хората през рецесията, а и по-късно.

"В момента всички сме в една и съща обстановка, всички не можем да живеем естествения си живот. Всички би трябвало всеки ден да намираме нови способи да се преборим с тази рецесия. Там спортът и физическата интензивност могат да играят значима роля. Важна роля да останете мощни и да останете здрави, само че и да се подготвите за деня след тази рецесия. За деня, за който всички копнеем, когато можем да обновим професионалния си и обществен живот. И за деня, в който най-сетне можем да се прегърнем още веднъж и още веднъж да играем дружно. Присъединете се към всички олимпийски спортисти, като останете дейни, останете мощни и останете здрави, с цел да сте подготвени за този ден ", добави президентът на МОК.

Бах твърди, че Токио 2020 може да бъде "фестивал на устойчивостта ", като събитието означи празник на света, преминаващ през рецесията. Той съобщи, че Международният ден на спорта за развиване и мир е друга причина да станем дейни и да чакаме с неспокойствие Игрите.

"Една причина повече да се активизираме, да спортуваме и една причина повече да чакаме с неспокойствие Олимпийските игри в Токио 2020, които заради обстановката, в която се намираме в този момент, ще проведем през идната година. Но в случай че останете дейни, в случай че останете мощни, в случай че останете здрави, можем да честваме игрите всички дружно като огромен фестивал на нашата резистентност, като огромен фестивал на нашата взаимност и като огромен фестивал на единството на човечеството в цялото ни многообразие. Останете дейни, останете мощни и бъдете здрави ", приключи Томас Бах.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР