Президентът на Международната федерация по волейбол Ари Граса и президентът

...
Президентът на Международната федерация по волейбол Ари Граса и президентът
Коментари Харесай

Ръководството на FIVB с висока оценка за Варна

Президентът на Международната федерация по волейбол Ари Граса и президентът на Европейската конфедерация и вицепрезидент на FIVB Александър Боричич, които са на посещаване във Варна за груповата фаза от международното състезание за мъже, дадоха висока оценка за провеждането на форума и изрекоха задоволството си от изискванията в Двореца на културата и спорта. На среща с шефа на спортното оборудване – Минко Христов, двамата ръководители обявиха, че след реновирането залата е съвършена и дава отговор на всички условия.

Ари Граса: „ България е неделима част от международното волейболно семейство, както в миналато, по този начин и в сегашното. Във вашата страна волейболът е народен спорт и това си проличава от препълнените трибуни. Организацията на международното е отлична, предоставено е всичко належащо. С новия си тип Двореца на култерата и спорта дава отговор на всички стандарти за интернационалните събития от най-голям сан “.

Александър Боричич: „ Лично съм очевидец, че при реновирането на залата се получи съвършен синхрон сред волейболната федерация, община и институци. За новия тип на залата бих изкал да посочи персоналния принос на президента на БФВ Данчо Лазаров “.

Минко Христов: Полагаме всички старания залата да бъде в съвършен тип и да дава отговор на условията. Радваме от високата оценка на управлението на FIVB и ще продължаваме да се стараем да бъдем на най-високо равнище “.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР