Президентът на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Ватанабе закри

...
Президентът на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Ватанабе закри
Коментари Харесай

Официално закриха Световното първенство по художествена гимнастика в София

Президентът на Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Моринари Ватанабе закри публично 36-о международното състезание по художествена гимнастика в София. На специфична гала след края на днешния финален спортен ден, знамето на ФИГ беше връчено на идващия хазаин - Баку (Азербайджан), който ще одобри международния хайлайф на този спорт през 2019 година.
 СП по художествена гимнастика - край 5 обръча @@@
Президентът на БФХГ и на организационния комитет на шампионата Илиана Раева съобщи публично флага на Международната централа на Моринари Ватанабе, който го връчи на Наргиз Гурбанова, ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Азербайджан в България.
 СП по художествена гимнастика - многобой при ансамблите @@@
" Завършиха тези страхотни седем дни тук, изпълнени с доста хубост. Изпълненията на гимнастичките развълнуваха доста хора. От цялото си сърце благодаря на състезателките, благодаря на българското държавно управление, на министерството на спорта, на организационния комитет и на всички доброволци, които бяха част от този необикновен шампионат. Гимнастички и публични лице чакам с неспокойствие да се забележим идната година в Баку. Сега разгласявам 36-о международното състезание в София за закрито! ", сподели Моринари Ватанабе и добави " Благодаря доста! " на български език. Накрая феновете в залата приветстваха бурно президентът на БФХГ Илиана Раева.

фотоси: МАРИН МАРИНОВ/SPORTAL.BG
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР