Президентът на Марвел студиос Кевин Файги, движещата сила зад много

...
Президентът на Марвел студиос Кевин Файги, движещата сила зад много
Коментари Харесай

Президентът на "Марвел" ще прави нов филм за "Междузвездни войни"

Президентът на " Марвел студиос " Кевин Файги, движещата мощ зад доста сполучливите във финансово отношение филми, създавани от компанията, ще взе участие в създаването на нов филм от поредицата " Междузвездни войни ", написа " Гардиън ", базирайки се на обява на " Холивуд рипортър ".

По информация на списанието " Дисни ", които имат " Марвел студиос " и продуцентите на " Междузведни войни " - " Лукасфилм ", са поканили Файги да работи с президента на " Лукасфилм " Катлийн Кенеди. Съпрезидентът на " Дисни " Алън Хорн разяснява, че с края на сагата за Скайуокър, която завършва с " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър, чиято премиера е планувана за 20 декември, вселената на " Междузвездни войни " ще навлезе в нова епоха. " Знаейки какъв огромен почитател на поредицата е Кевин ( бел. ред. - Файги), виждаме огромен смисъл в това тези забележителни продуценти да работят дружно ", сподели той.

До момента не са разкрити каквито и да било елементи за характера на новия план - дали той ще продължи хронологията на досегашната история, или ще бъде изцяло независим филм. Но през 2017 година " Дисни " оповестиха, че режисьорът на " Междузвездни войни: Последните джедаи " Райън Джонсън ще работи по нова трилогия. През 2018 година в плана се включиха и основателите на " Игра на тронове " Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс.

Въпреки това " Дисни " изпитват забележими усложнения да поддържат франчайза след излизането на " Междузвездни войни: Силата се пробужда ". Двата опита да се излезе отвън основната история, маркетирани като " истории от " Междузвездни войни " - " Rogue One " и " Соло " не бяха сполучливи. А вторият, чиито основен воин е един от най-любимите герои от сагата, си навлече гнева на рецензията.

От 2008 година Файги е продуцирал 23 кино лентата от киновселената на " Марвел ", чиито доходи от целия свят се равняват на 22.5 милиарда $.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР