Президентът на Марица (Пловдив) Илия Динков и неговата съпруга Емилия

...
Президентът на Марица (Пловдив) Илия Динков и неговата съпруга Емилия
Коментари Харесай

Илия и Емилия Динкови: Надяваме се да направим един изключителен мач

Президентът на Марица (Пловдив) Илия Динков и неговата брачна половинка Емилия Динкова , също измежду спонсорите на клуба, която през днешния ден чества рожден ден, за първи път пътуват с тима при посещение за мач от Шампионската лига. Те се надяват да донесат триумф на Жълто-сините, които довечера от 21:30 б.в. ще търсят първия си триумф като посетители в груповата фаза на надпреварата, против френския първенец РК Кан (Кан).
“Много се веселя, че успяхме да споделим този ден. Имам съществени очаквания той да приключи още по-прекрасно, в сравнение с стартира тук, на Лазурния бряг,” съобщи рожденичката пред volleymaritza.bg. “Момичетата към този момент са постигнали доста. Сърдечно се надяваме довечера да създадат един извънреден мач.”
“Не обичам да давам прогнози. Пожелавам си добра игра, прекрасен мач и да победи по-добрият, или този с повече шанс. И се надяваме да донесем шанс на Марица, естествено. За това са началниците…,” добави Илия Динков с усмивка.

Двубоят РК Кан – Марица тази вечер ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 3, както и онлайн по EuroVolleyTV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР