Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски в момента е по

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски в момента е по
Коментари Харесай

Крушарски по бизнес дела в Грузия

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сега е по бизнес каузи в Гурзия. Силният човек ще се прибере у нас в четвъртък. След това Крушарски ще беседва с щаба, с цел да се посочи на кои футболисти няма да се разчита през идващия сезон. Бройката на играчите в Локо е много огромна, а и в клуба са заети цели 5 квоти отвън Европейски Съюз. През лятото ще се работи по усъвършенстване на състава, както и по освобождението на място за нови попълнения.

Въпреки желанието на управлението да разчита на повече българи селекцията се обрисува да е формирана съвсем напълно от чужденци. Вероятно треньорът Бруно Акрапович още веднъж ще употребява богатите си контакти в опит да откри млади и песпективни играчи отвън страната. Наскоро Крушарски призна, че няма български футболисти, които да са налични за Локо (Пд) и да дават отговор на равнището на тима.

" Смърфовете " стартират подготовка на 5 юни и ще са на лагер в Боровец към 20 дни. Тимът няма да пътува до чужбина в паузата. За контроли се договаря със сръбски и македонски клубове, които също ще вземат участие в евротурнирите.

Сезонът на Локомотив започва с финала за Суперкупата против първенеца на 3 юли. " Черно-белите " ще се включат в Лига Европа от втория кръг - на 25 юли и 1 август.

" Тема Спорт "

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР