Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели първите си впечатления

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Крушарски: При Гонзо всичко е директно, няма ляво и дясно

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски показа първите си усещания от работата на Георги Иванов като състезателен шеф на клуба.

" Сега Гонзо към този момент се е заел, при него няма ляво и дясно - всичко е непосредствено. Вече се почувства наличието на Георги Иванов. Вече Бруно има с кого да комуникира, и то обикновено, парира някои удари. И другата му активност е ДЮШ, да създадем пирамидата, от школата до мъжкия тим. Вие не знаете ли, че Локомотив е най-интригантският клуб? Сега откогато Иванов е там, нещата са изменени, имаше офанзиви и по Чавдар. Той е доста добър човек, доста мек и не желае да влиза в борби, до момента в който Гонзо е непосредствен и прецизен, не дава на никого да прави неправилни неща в клуба.

Тандемът Акрапович – Иванов към този момент се вижда. Те се допълват взаимно. Вчера за първи път бях в клуба и видях отношението какво е, на единия към другия, както и на целия разполагаем състав на стадиона, разликата е голяма. Спекулациите за Акрапович, които се появяват, че през днешния ден ще подпише, на следващия ден ще подпише, ние сме се разбрали преди два месеца. Даже през вчерашния ден се пошегувах, да пусна партенка, че няма да подпише контракта, да видя каква ще е реакцията. След като сме се разбрали, няма защо да си приказваме. Подписването е официално. Една година преди този момент имаше храчене, кряскане, крещене, до момента в който се стигне до през днешния ден, с цел да се разбере, че би трябвало самообладание. Бруно Акрапович в никакъв случай не е бил пред уволняване.
 Георги Иванов - Гонзо е новият изпълнителен шеф на Локомотив (Плводив) @@@
Имам обичани играчи, да. Всички ги знаят, само че те са най-пострадалите от целия тим – Бирсент Карагерен и Парвиз Умарбаев. Тимът си има своето позитивно, което научи от Лига Европа. Нито едно от тези момчета, от младите приказвам, не беше играло в евротурнирите. 80-те години си припомням присъединяване на ЦСКА, тогава тимът победи Нотингам, Аякс, Ливърпул. Всеки идващ мач подвига равнището на тима, успокояват се, виждате по какъв начин играе в този момент Локомотив. Отборът играе в този момент 90 минути без отмалялост. В началните години, когато бях дилетант, споделих, че аз би трябвало да спечелвам. Аз тази година съм добре, помогнах си и това се отрази на дейностите на тима, тъй като бюджетът малко се усилва. Това са положителни доходи. И 5 лв. да вземем, те ни правят работа. Бюджетът скочи почти с 1 милион лв.. Това отново не е задоволително. Моята кошница това ми разрешава.

Футболистите са необикновен чудак хора, те мислят единствено за себе си. Стивън Езе, жив и здрав, да печели и да стане милиардер, той ще си остане Стивън Езе. Неговата глава я цялостни мениджърът. Мениджърите са пиявици, които единствено смучат, без да дават. Проблемът на тези момчета е да се се поогледат, да се ослушат и в случай че не идва влакът, да минават. Ако аз не го наложа, мениджърът с какво ще му помогне? Сега има още трима като Стивън Езе, дори по-добри. Човек, когато си мисли, че е незаместим, това е най-лошото. Човек се учи, до момента в който е жив”, разяснява Крушарски за предаването “Домът на футбола”.  Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР