Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски пое ангажимент, че до

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски пое ангажимент, че до
Коментари Харесай

Крушарски: До 5-6 години и стадионът, и базата на Локо Пд ще са готови

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски пое ангажимент, че до 5-6 години клубът ще има напълно реконструирани стадион и база, на която да се готвят юношите и децата. Бизнесменът съобщи, че си е направил добре сметката на „ личната кесийка” и малко по малко ще реализира концепцията си.

Крушарски също по този начин не се подаде на страстите от извоюваната Купа на България, като съобщи, че при първите компликации през идната акция чака почитателите още веднъж да се настроят против него. „ Емоцията беше невероятна. Това е еуфория, която ще се помни дълго. Радвам се, че направих нещо за Пловдив и най-сетне нека отсам тръгне обединението”, съобщи той пред микрофона на „ Домът на футбола”.

„ Вече съм бил „ президентът на публиката”? Това ще е до идната загуба. Това ще мине бързо, ще се не помни. При първите неудачи отново ще е същото.”

„ Аз съм се подготвил съгласно моята кесийка и какъв брой парички имам, да си ги влагам. Направил съм по този начин, че час по час това ще се случи. За 5 или 6 години тези две неща – стадионът и детската база – ще са приключени. Ще стартираме първо с детската база. Първите неща по него би трябвало да станат до края на лятото, с цел да могат децата да упражняват.”

„ Реконструкцията на стадиона започва първо от естрада „ Бесика”, а бранш А ще е финален, тъй като е най-скъпият. „ Бесика” би трябвало да стане за година, против нея трибуната – също толкоз. Ремонтът на стадиона, който сме изчислявали, е 14-15 милиона лв.. Около 6 милиона лв. ще излезе базата за юношите. Да се надяваме, че до есента ще стартираме да работим.”

„ Евротурнирите - гъдел? По-скоро още един финансов разход. Надявам се, че ще се оправим. На предходната среща с общината и Ботев им пожелах шанс и да паднат в Европа. Те отпаднаха. Имам едно вътрешно предусещане, че ще скочим две стъпала нагоре”, добави Крушарски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР