Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски очаква до 5-6 години

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски очаква до 5-6 години
Коментари Харесай

Крушарски: Стадионът и базата ще са готови до 5-6 години

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски чака до 5-6 години стадионът и базата за децата и юношите да са приведени в приключен тип. " Аз съм се подготвил съгласно моята кесийка и какъв брой парички имам, да си ги влагам. Направил съм по този начин, че час по час това ще се случи. За 5 или 6 години тези две неща - стадионът и детската база, ще са приключени ", сподели Крушарски в предаването " Домът на футбола " по Диема Спорт. Ще стартираме първо с детската база. Първите неща би трябвало да станат до края на лятото, с цел да могат децата да упражняват.

Реконструкцията на стадиона започва първо от естрада " Бесика ", а Сектор " А " ще е финален, тъй като е най-скъпият. " Бесика " би трябвало да стане за година, трибуната против нея - също толкоз. Ремонтът на стадиона, който сме изчислявали, е 14-15 милиона лв.. Около 6 милиона лв. ще излезе базата за юношите. Да се надяваме, че до есента ще стартираме да работим ", разяснява президентът на " смърфовете ".

Той засегна и тематиката за присъединяване на тима в евротурнирите. " По-скоро още един финансов разход. Надявам се, че ще се оправим. Имам едно вътрешно предусещане, че ще скочим две стъпала нагоре ", сподели Крушарски.  Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР