Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, обяви пред БНР своето

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, обяви пред БНР своето
Коментари Харесай

Крушарски: Скоро ще пращаме футболисти на 4-ти километър

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, разгласи пред БНР своето мнение за днешните решения на Експертната група към БФС. Според тях, тренировките ще започват след премахването на изключителното състояние, като мачовете да се играят 20 дни по-късно. Според този оптимистичен вид футболистите ще могат да упражняват от средата на май, а срещите ще се състоят през юни.

Крушарски продължава да упорства шампионата да бъде прекъснато и краткотрайното класиране да бъде оповестено за извънредно, какъвто казус към този момент има в Белгия. Както самичък той признава - желая по този начин, тъй като ме урежда: Локомотив дотук е втори и ще придобие право на присъединяване в Лига Европа. И добавя, че УЕФА не може да ни подрежда какво да вършим. Президентът на Локо (Пд) приема и вид с доиграване на шампионата, само че без повече да се чака. Той е безапелационен, че всяко дефинитивно решение оттук насетне е закъсняло, в това число от страна на УЕФА.

Той добавя, че на футболистите към този момент е трябвало да се позволи да упражняват, спазвайки дистанцията и ограниченията, указани в новия закон. „ Те са с лабилна душeвност и в случай че не упражняват, най-после ще ги пращаме на 4-ти километър “, изясни босът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР