Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изуми всички на Лаута

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изуми всички на Лаута
Коментари Харесай

Крушарски: Локомотив е най-интригантският клуб в България

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изуми всички на " Лаута " с изявлението си след мача на отбора с Витоша (Бистрица). Той атакува почитателите, които не стопират да стачкуват против него в последните седмици.

" Отдавна съм споделил, че Бруно Акрапович е треньор и ще остане треньор. Никога не съм споделил, че ще го уволним. Тия спекулации в България се вършат най-често от хора, които се пробват по някакъв метод да пречат на развиването на Локомотив. Тази попара я хапвам четири години и виждам накъде духа вятърът.

Аз не виждам в тима кой да играе срещу треньора, това го няма. Когато стоиш зад треньора, би трябвало да си корав, с цел да се усеща по цялата верига. Имаше съмнения от негова страна, само че той си взе поука от диалога в София и нещата се трансформираха на 360 градуса.

Аз с почитатели на Локомотив... Има почитатели и почитатели. Градивните почитатели могат да приказват с мен. Фенове, които са деградивни, и си мислят, че като се почне концесията и ще потекат едни пари, които би трябвало да лапат, няма да стане. Ако аз извадя пари, ще се строи, в случай че не извадя пари, ще си останем на ситуацията, което е в този момент. Явно тези момчета разчитат на това, което е било преди време. Когато по някакъв метод са взимали дребни стотинки за дребни игри. Разберете, че Локомотив (Пловдив) е най-интригантският тим, който съм виждал. Аз в целия си живот повече интриги не съм видял. Тамън се успокоиха нещата, почнаха: " Крушарски, времето ти изтече! " Ами ОК, на следващия ден си потеглям, кой ще извади парите? Някой от тях ли? Да вземат да се замислят, да си разчовъркат кратунките, да вземат да си заплащат билетите и да си поддържат тима, а не: " Крушарски, вън! ", " Чаво, вън! ", " Кой ли не, вън! ". Защото сега, в който им се вдигнат билетите, стартират реването, тъй като те имат най-евтините билети в Първа лига. Тези интриги се основават поради пари. Те си мислят, че в този момент, когато се вземе концесията, страната ще изсипе едни камиони с пари и тия пари някой би трябвало да ги открадне. Цялата работа е в това. Ако не сте го разбрали, пуснете го в този момент. Всички пари за концесия, за стадион, за спортни бази, само излизат от моя джоб, различен няма.

Раздорът на почитателите е, че не могат да се бъркат в школата. Остава ни да създадем четири теренчета да има къде да упражняват децата и ще видите първите плодове след две години. От 15-годишните към този момент има деца, които стават ", съобщи Крушарски. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР