Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски гарантира, че представителният тим

...
Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски гарантира, че представителният тим
Коментари Харесай

Крушарски: За Лига Европа, Суперкупата и...

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски подсигурява, че представителният отбор ще семейства на Лаута в първия си мач от Лига Европа. Както е известно черно-белите ще срещнат спечелилия от конфликта Радник (Биелине) - Спартак (Търнава) във втория прелиминарен кръг на конкуренцията. " Убеден съм, че ще осъществим предписанията на УЕФА и ще сме домакини в първия дуел. На Лаута се работи крепко, средствата са подсигурени и няма да има проблем. Убеден съм, че ще стане футболен празник за Пловдив, какъвто от дълго време не е имало. Остава да напълним стадиона и да продължим в идващия кръг.
Аз имам вяра на момчетата. С треньорите говорихме във вторник, те си правят работата. Няма да се изхвърляме със селекцията. Ще притеглим най-вече още един футболист. Обещавам да видите един нов Локомотив с доста млади български играчи ", показа пред " Марица " Крушарски.
Шефът на Локо сподели също по този начин, че първата цел пред отбора е спечелването на Суперкупата. " Едно по едно би трябвало да гледаме нещата. Първо да спечелим Суперкупата, след това да стартираме сполучливо в шампионата и по-късно Лига Европа. Имаме сили за всички фронтове ", добави Христо Крушарски.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР