Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе изключително доволен от

...
Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе изключително доволен от
Коментари Харесай

Крушарски: Локомотивът върви към Европа

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе извънредно удовлетворен от извоюваната Купа на България от “Смърфовете”. “Черно-белите” победиха с 1:0 безконечния зложелател Ботев (Пловдив). По този метод Локо си обезпечи присъединяване в Лига Европа и босът съобщи, че и там ще покаже положителни игри.

“Тази победа пристигна след една постоянна наша игра и доста съществено отношение на финала на момчетата. Те се надъхаха повече, в сравнение с аз ги надъхах преди мача. Заслугата е тяхна. Аз съм бил постоянно локомотивец - от четири години върша всичко на Локомотив. Аз бях тук, когато разбрах, че почитателите имат проблем по пътя и незабавно се намесих. Този мач в Пловдив щеше да има още по-добра атмосфера. Такъв празник не се е случвал скоро на български стадион. Оттук нататък Локомотивът въври към Европа. Ще имаме положителни триумфи и там”, съобщи Крушарски.

“Аз обещания не поемам, а върша това, което мога и го правя от малко малко съвършено. Всеки си има лично мнение, малко ли бяха рецензиите. Човек би трябвало да е над нещата, да приема негативите и да се радва на позитивите. Момчетата споделиха, че наградите не ги интересуват, а какво ще им да аз, това към този момент е мое решение”, добави босът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР