Президентът на Локомотив Христо Крушарски явно не е доволен от

...
Президентът на Локомотив Христо Крушарски явно не е доволен от
Коментари Харесай

Затягане на дисциплината в Локо! Вижте какво предприе...

Президентът на Локомотив Христо Крушарски очевидно не е удовлетворен от последните изяви на тима. Босът отпътува преди седмица за Аржентина, само че от там подреди ограничения за стягане на дисциплината. От началото на седмицата на Лаута има човек на шефа, който следи какво става в клуба. Мистериозният делегат на Крушарски не е показан на тима, а към този момент единствено гледа какво става. Не е ясно дали той ще заеме управителна служба или просто ще осведоми боса какво става.
62--годишният предприемач очевидно не е удовлетворен от трите следващи мача без победа, в които тимът му не срещна нито един от грандовете. Освен това отборът на Бруно Акрапович не означи нито един гол в тези срещи.
Очевидно Крушарски не се е хванал единствено на обясненията за съдийски тесли, още повече той даде цялостен картбланш на Акрапович за селекция и не е препятствал привличането на нито един пожелан от треньора футболист. Самият ментор към този момент не може да се оправдава с липса на време, защото в края на седмицата прави тъкмо година отпред на Локо и през това време подмени съвсем целия състав.
Представянето на черно-белите обаче е надалеч от мечтаното и те са на шесто място със 17 точки актив. По същото време преди година тимът имаше 20 точки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР