Президентът на Лийдс Андреа Радрицани призна, че не е доловен

...
Президентът на Лийдс Андреа Радрицани призна, че не е доловен
Коментари Харесай

Президентът на Лийдс: Ако Барселона не плати за Рафиня, имаме глобален проблем

Президентът на Лийдс Андреа Радрицани призна, че не е доловен от прехвърлянето на бразилския национал Рафиня в Барселона. Той направи това изявление пред The Athletic.

" За мен се бяхме разбрали с Челси за Рафиня и когато дам дума, я давам. Почувствах позор да се върна при Тод Бьоли (б. а. - притежателя на Челси) и да трансформира позицията си ", споделя Радрицани.
 Барселона публично показа Левандовски, публиката мигновено се влюби в поляка
Барселона публично показа Левандовски, публиката мигновено се влюби в поляка

" Много съм благополучен от този трансфер "

" Разбрахме се с Челси, тъй като футболистът искаше да си тръгне и беше отворен да изслуша предложения на клубове от Висшата лига. Да кажем обаче, че въздействието на Барселона накара играча да чака, чака, чака... до момента в който намерят решение. Това демонстрира силата, която имат футболистите и техните сътрудници в системата - нещо, което е прекомерно за мен. Правим доста вложения, с цел да изгладим един клуб, даваме стотици милиони, а наподобява, че цялата власт е на мениджърите и сътрудниците на футболисти ", недоумява той.

Барселона реализира прехвърлянето на Рафиня за 55 милиона евро плюс бонуси, като крайната дата за заплащане е 2-ри септември, а от Лийдс са се застраховали, вписвайки наказателна уговорка в контракта при липса на заплащане.

" Ако не се платят парите за Рафиня, имаме световен проблем и това ще излезе по всички международни медии ", предизвести Андреа Радрацани.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР