Президентът на Лион Жан-Мишел Ола призна, че звездата на тима

...
Президентът на Лион Жан-Мишел Ола призна, че звездата на тима
Коментари Харесай

Президентът на Лион: Интересът към Фекир е голям


Президентът на Лион Жан-Мишел Ола призна, че звездата на отбора Набил Фекир най-вероятно ще напусне клуба през лятото. Босът на „ хлапетата “ разкри, че макар неуспеха на прехвърлянето на Фекир в Ливърпул, интерес към френския национал не липсва, като измежду претендентите е и европейският първенец Реал Мадрид.

Бях дал „ зелена светлина “ на прехвърлянето му в Ливърпул, само че договорката се проточи прекалено много и в последна сметка пропадна, съобщи Ола пред RT France. Набил е извънреден футболист, който разполага с голям гений. След като прехвърлянето му в Ливърпул се провали се появиха доста други клубове, измежду които и Реал Мадрид, които го пожелаха в състава си. Честно казано – всичко е допустимо “, добави още президентът на френския отбор.

Набил Фекир е младеж на Лион и състезател на първия тим от 2013 година, а предишния сезон взе присъединяване в 30 мача от Лига 1, в които означи 18 гола и асистира за 8. Отличното му показване във френското състезание му обезпечи и място в състава на Франция за Мондиала в Русия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР