Президентът на Лил Жерард Лопес потвърди, че клубът е получил

...
Президентът на Лил Жерард Лопес потвърди, че клубът е получил
Коментари Харесай

Президентът на Лил: Получихме четири оферти за Пепе, изборът е негов

Президентът на Лил Жерард Лопес удостовери, че клубът е получил четири предложения, за своята звезда Никола Пепе. Предложенията са удовлетворили отбора и в този момент играчът би трябвало да реши в кой от тях да премине.

“Миналата година помолихме Пепе да остане с обещанието, че този трансферен прозорец ще го продадем. Получихме предложения от четири огромни клуба, които ни задоволяват стопански. Аурелио Де Лаурентис удовлетвори желанието ни за 80 млн. евро. Сега играчът би трябвало да реши къде желае да отиде. Той би трябвало да вземе решението на основата на предложенията, които неговите сътрудници са получили от четирите клуба. В понеделник Пепе ще се завърне от ваканцията си и имам вяра, че доникъде на седмицата той ще е направил своя избор”, съобщи Лопес пред “Тутоспорт”.

Lille president, Gerard Lopez: “Last year we asked Pepe to stay with the promise we would sell in this transfer window.

“We received offers that satisfy us economically from four big clubs.

“Napoli have satisfied our request for €80m. Now it is up to the player to decide. " pic.twitter.com/lPxE6dUtLB
— Goal (@goal) July 26, 2019 “Екип” твърди, че въпросните тимове са Интер, Наполи, Ливърпул и Арсенал. Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид също са показали интерес, само че първо би трябвало да осъществят продажби на играчи. Има информации, че котдивоарският национал към момента не може да се разбере за персоналните си условия с “партенопеите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР