Президентът на Лацио Клаудио Лотито отново публично обяви възмущението си

...
Президентът на Лацио Клаудио Лотито отново публично обяви възмущението си
Коментари Харесай

Ювентус с най-смешната оферта от четири клуба за Кейта

Президентът на Лацио Клаудио Лотито още веднъж обществено разгласи възмущението си от офертата на Ювентус за звездата на “орлите” Балде Кейта. Цяло лято медиите на Апенините осведомят, че крилото е приоритет за “Старата госпожа”, само че в случай че се съди по предлаганата сума, то това несъмнено не е по този начин.

“Милан ни предложи 35 милиона за Кейта, Уест Хам - 32 и Наполи - 30. Ювентус предложи 15 милиона, а това си е изнудване. Също по този начин не е правилно, че не сме предложили нов контракт на Кейта. Два пъти се срещнахме с сътрудника му Роберто Календа, като му предложихме заплатата, която взимаше Мирослав Клозе (2 милиона евро годишно), а той е най-скъпо платеният състезател в клуба, откогато аз съм президент. Отговорът беше, че момчето желае да напусне Лацио. Имахме три публични предложения, които мога да потвърдя с документите, от Милан, Уест Хам и Наполи.

Кейта и сътрудникът му споделиха, че не се интересуват от тези клубове и само желаят да отидат в Ювентус. Това ми беше обявено по време на предсезонната подготовка. “Бианконерите” надлежно предложиха 15 милиона евро, само че по какъв начин мога да им го дам за 15, когато имах оферта за 30? А те ми споделят, че договорът му изтича и пожертвам да го изгубя за без пари - това си е изнудване. Ще обмисля дали да не преприема правосъдна процедура. Решението дали Кейта ще е в състава или не е напълно на треньора Симоне Индзаги”, сподели Лотито пред “Гадзета дело спорт”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР