Президентът на Лацио Клаудио Лотито беше категоричен, че халфът Сергей

...
Президентът на Лацио Клаудио Лотито беше категоричен, че халфът Сергей
Коментари Харесай

Лотито предупреди: Милинкович-Савич не се продава

Президентът на Лацио Клаудио Лотито беше безапелационен, че халфът Сергей Милинкович-Савич ще остане в тима. Все повече клубове се интересуват от сръбския национал, а медиите се надпреварват да допускат против какво сума ще го продадат " орлите ". Лотито обаче съобщи, че трансфер на 22-годишния футболист не е на дневен ред.

" Колко коства Милинкович-Савич? Не ме интересува, тъй като той не е за обмен! Сергей е като мен, има същия темперамент и жертвоготовност. Когато татко му се опитваше да го прати във Фиорентина, а той към този момент имаше сделка с нас, момчето пристигна и ми сподели, че желае да играе само в Лацио. Това значи доста ", съобщи Лотито.

" Възможно е да се класираме за Шампионската лига. Преодоляхме сложни моменти и в случай че останем обединени, ще реализираме задачата си ", добави босът на римския клуб.

През сезона Милинкович-Савич има 19 мача и 5 гола в Серия " А ". Около него кръжат Манчестър Юнайтед и Ювентус, а неотдавна се счита, че в борбата за подписа му ще се намеси и Пари Сен Жермен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР