Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас сподели, че се е

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас сподели, че се е
Коментари Харесай

Президентът на Ла Лига се уплашил от признанието на Меси

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас показа, че се е уплашил, когато е схванал за признанието на Лионел Меси, който е желал да напусне Барселона през 2017 година поради заведеното дело против него от страна на данъчните управляващи в Испания.

“Никога не бяхме се страхували, че Меси ще напусне Испания, тъй като не знаехме какво си е мислел. След тазседмичното му изявление обаче се уплаших, само че след това се успокоих, че е решил да остане. В този тежък миг той е решил да продължи. Искам да благодаря на Меси, че е избрал да продължи да играе в нашето състезание. Ако още веднъж се почувства зле, той не би трябвало да има подозрения, че ще го подкрепим.

La Liga's president was scared Messi could leave https://t.co/ImhAAaejSR
— Goal News (@GoalNews) 11 октомври 2019 година Не мисля, че данъчните са били жестоки към него, само че не бяха и обективни по отношение на Меси като физическо лице. Ясно е, че не е подписвал или не е прочитал всичко. Казвали са му къде да се подпише и той го е правил. Не чета всички контракти на Ла Лига, другояче щяха да се занимвам с тях по през целия ден. Сигурен съм, че това е бил административен проблем, а не криминален”, съобщи Тебас по време на снощната премиера на представлението на “Цирк дьо Солей”, отдадено на живота на аржентинеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР