Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас иска Мейсън Грийнууд да

...
Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас иска Мейсън Грийнууд да
Коментари Харесай

Президентът на Ла Лига иска Мейсън Грийнууд да остане в Испания

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас желае Мейсън Грийнууд да остане в Испания. Англичанинът се причисли към Хетафе в последния ден на летния трансферен прозорец от Манчестър Юнайтед го прати чартърен след приключването на вътрешно клубно следствие.

Той беше обект на това следствие от февруари 2023 година, когато английската прокуратура приключи делото против него за опит за обезчестяване, нахлуване и насилствен надзор. Грийнууд отхвърля всички хипотетични закононарушения.

22-годишният състезател има 25 мача във всички шампионати за Хетафе, като е отбелязал седем гола.

Новият миноритарен притежател сър Джим Ратклиф възобнови дебата за кариерата на Грийнууд в Юнайтед предходната седмица, като новата футболна подчиненост към момента не е взела решение за бъдещето на офанзивния футболист в клуба.

Хетафе би желал да задържи Грийнууд, за непрекъснато или чартърен, до момента в който Барселона е един от клубовете, които наблюдават изявите му.

По време на срещата Financial Times Business of Football Summit Тебас съобщи: " Може би събитията улесниха идването му, само че той е страховит състезател и нямам какво друго да разясня ".

" Той се оправя доста добре в Хетафе като състезател и се надявам да продължи да бъде сполучлив и да продължи в испанския футбол, тъй като това постоянно е добре за нас. Когато някой не е наказан, какво трябваше да създадем? За това съществуват съдилищата. Не зависи от мен да познавам в елементи неговия случай. Той е просто още един състезател ", добави Тебас.
 Стана ясно по кое време ще се изиграе отсрочен мач от Ла Лига
Стана ясно по кое време ще се изиграе отсрочен мач от Ла Лига

Заради трагедия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР