Президентът на КТ Подкрепа Димитър Манолов заяви, че думите му

...
Президентът на КТ Подкрепа Димитър Манолов заяви, че думите му
Коментари Харесай

Манолов: Децата и хората с увреждания се използват за политически цели

Президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов съобщи, че думите му " престанете да разхождате тези деца по улиците " са извадени от подтекста във връзка абсурда по време на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания, който отхвърли законопроекта за персоналната помощ. На въпрос на БНР Манолов разяснява, че децата и проблемите на хората с увреждания се употребяват за политически цели, а майките са заблудени по повод наличието на отхвърления проектозакон.

" Закон, който е изработен не за хората, които употребяват обществени услуги, а за обществената услуга като такава. Няма по какъв начин закон като този да сработи, да не приказваме, че не е допустимо да извадиш един детайл и за него да напишеш специфичен закон. Такъв закон стопроцентово ще влезе в колизия с цялата тази система. Доколкото вътре нито не се дефинират целевите групи, някой им споделя: " Сега ще напишем нещо и ще решим вашия проблем ", което не е правилно ".

Вчера Манолов прикани да престанат родителите да разхождат нещастните деца по улицата. " Засрамете се малко. Сериозно приказвам. Това, което вършите с вашите деца, е нечовешко ", сподели Манолов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР