Президентът на космическата компания на Илон Мъск Спейс Екс разкри,

...
Президентът на космическата компания на Илон Мъск Спейс Екс разкри,
Коментари Харесай

Компания на Илон Мъск саботира украинската армия

Президентът на галактическата компания на Илон Мъск „ Спейс Екс ” разкри, че са подхванати дейни стъпки, с цел да се попречи на украинските военни да употребяват сериозната сателитна технология „ Старлинк ” с дронове, които са основен съставен елемент в тяхната борба против Русия.

„ Има неща, които можем да създадем, с цел да ограничим способността им да правят това “, съобщи Гуин Шотуел пред кореспонденти в сряда, базирайки се на отчети за „ Старлинк ” за потреблението на дронове, предава Си Ен Ен.



„ Има неща, които можем да създадем и сме създали. „ Старлинк ” в никакъв случай не е била предопределена да бъде употребена за военни цели ”, акцентира Шотуел и добави, че компанията не е планувала какъв брой надълбоко и остроумно украинските сили ще разчитат на сателитната технология на компанията на Илон Мъск.



„ Предназначението ѝ в никакъв случай не е било военно ”, разгласи Шотуел и добави: „ Въпреки това, украинците я използваха по способи, които не подхождат на нейната цел и не са част от никакво съглашение ”.



По думите му задачата на устройствата на „ Старлинк ”, дадени на Украйна, е да „ поддържат действието на банките, лечебните заведения и връзките сред фамилиите ”.

„ Знаем, че военните ги употребяват за връзка и това не е проблем ”, добави Шотуел: „ Но нашето желание в никакъв случай не е било да се употребяват за бойни цели ”.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР