Президентът на Китай Си Дзинпин призова за засилване на идеологическото

...
Президентът на Китай Си Дзинпин призова за засилване на идеологическото
Коментари Харесай

Си Цзинпин поиска засилване на идеологическото образование в училище

Президентът на Китай Си Дзинпин прикани за усилване на идеологическото обучение в учебно заведение , осведоми " Ройтерс ".

Китайските учители би трябвало да отговорят на " лъжливи хрумвания и мисли ", когато се популяризират в политическите и идеологическите класове, разгласи той няколко седмици преди да се навърши 30 година от студентските митинги на площад " Тянанмън ".
 Тръмп и Си Дзинпин се срещат най-рано в края на април
Тръмп и Си Дзинпин се срещат най-рано в края на април

За да подпишат съглашение за преустановяване на комерсиалната война

Пекин води акция против разпространяването на " западните полезности " в образованието, изключително в университетите. Органът за битка с корупцията към Китайската комунистическа партия е изпратил инспектори, с цел да следят учителите за " неуместни " мнения в клас.

На симпозиум за учителите по идеологическа и политическа доктрина в Пекин Си разяснява, че партията би трябвало да възпитава генерации от гении в поддръжка на водачеството и социалистическата система на Китай.
 Европейците имат вяра повече на Путин и Си Дзинпин, в сравнение с Тръмп
Европейците имат вяра повече на Путин и Си Дзинпин, в сравнение с Тръмп

Мюнхенската конференция за сигурност предизвести, че Европейски Съюз е " изключително зле квалифициран " за " новата епоха на конкуренция на огромните сили "

" Важно е последователно да се открият и да се подобрят курсовете по идеологическа и политическа доктрина в началното, главното и междинното учебно заведение, което е значима гаранция за образование на бъдещите генерации, които са добре готови да се причислят към социалистическата идея ", акцентира Си Дзинпин.

" Идеологическите и политическите класове би трябвало да предадат преобладаващата идеология на страната и непосредствено да отговорят на лъжливи хрумвания и мисли ", добави той.

По-рано държавното управление призна, че политическото обучение в университетите е остаряло, въпреки че министърът на образованието разгласи през предходната година, че казусът е оправен.

" Ние сме изцяло уверени и способни да водим курсовете по идеологическа и политическа доктрина по-добре ", означи китайският президент.

" Идеята за социализъм с китайски черти в нова епоха би трябвало да бъде употребена за образоване на хората и за наставляване на учениците, с цел да засилят увереността си по пътя, теорията, системата и културата на социализъм с китайски черти и да засилят патриотизма ", прикани Си Дзинпин.
 Китай разгласи рецензията на Сорос към Си Дзинпин за безсмислена
Китай разгласи рецензията на Сорос към Си Дзинпин за безсмислена

" Съответният американец може да поправя отношението си и да не бъде късоглед "

Курсовете и лекциите в университетите са изключително затегнати и под контрола на държавното управление, което се опасява да не се повторят продемократичните митинги от 1989 година, водени от студенти, които бяха смазани от армията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР