Президентът на Карнобат Теодор Иванов коментира равенството с Миньор (Раднево),

...
Президентът на Карнобат Теодор Иванов коментира равенството с Миньор (Раднево),
Коментари Харесай

Президентът на Карнобат: Ще се борим за призово класиране

Президентът на Карнобат Теодор Иванов разяснява равенството с Миньор (Раднево), както и предвижда кои ще бъдат любимците за първото място в Югоизточна Трета лига.

„ Първо, приветствам нашите момчета за доста мощната игра, тъй като се изправихме против един от клубовете, които имат искания за влизане в „ Б “ група. Миньор сигурно ще бъдат фактор в шампионата при разпределянето на първите места. Това ми дава очаквания, че Карнобат има капацитет и ще се бори за едно по-добро и призово класиране, по отношение на предходната година. Наистина, неприятно е в 90-та минута да ти вкарат гол. Отборът е смутен, само че подобен е животът. Не си вкарахме ситуациите, а в края допуснахме безразсъден гол, съвсем автогол. Аз съм удовлетворен, че не допуснахме да загубим. Имахме една задявка с Миньор и всички чакаха, че ще загубим, само че видяха, че не паднахме, а можехме и да победим ", показа Иванов.

" Присъствалите на мача видяха, че Петър Колев си е остарял див звяр в наказателното поле – от две положения вкара едно. Той е това, което липсваше на тима предходната година. Хюсеин Садула доста е израснал, познавам го още от младеж и знам, че има капацитет, само че не беше развъртян. И той подвигна равнището на тима. Мисля, че предстоят много забавни мачове за наблюдение. В интерес на истината групата е доста изравнена, като чакам Созопол, Миньор (Раднево) и Черноморец (Бургас) да са измежду любимците за първото място. С изключение на тези 3 тима, всички останали са с почти изравнени сили. Всичко е въпрос на шанс и душeвност. Проявиш ли темперамент – ще победиш. Ако играем с това предпочитание, с тази мотивация, мисля, че най-малко в домакинските срещи няма да имаме никакви проблеми, а и на открито ", добави президентът на Карнобат.
Югоизточна Трета лига 1 кръг, събота 3 август  Карнобат 1:1краен резулат  Миньор (Раднево)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР