Президентът на Каен Оливие Пикьо коментира пропадналия трансфер на Ясин

...
Президентът на Каен Оливие Пикьо коментира пропадналия трансфер на Ясин
Коментари Харесай

Президентът на Каен: ЦСКА ни предложиха 1 млн. евро за нападател

Президентът на Каен Оливие Пикьо разяснява пропадналия трансфер на Ясин Баму в ЦСКА. Той не отхвърли опцията мароканският нападател да дебаркира на " Армията " през януарския трансферен прозорец. Шефът на клуба призна, че " алените " са предложили един милион евро за правата на състезателя.

„ ЦСКА се поинтересува от опцията да притегли Баму в понеделник. Разговорите бяха доста интензивни. Бяхме планували, че може да се случи сходно нещо. Ние бяхме готови да действаме и да намерим негов заместител “, разяснява Пикьо в изявление за „ Ouest-France “.

„ Офертата за Ясин дойде в понеделник – късния следобяд. Обсъждахме я с акционерите. Имаше обвързване договорката да се завърши преди 23 часа, поради часовата разлика с България. Офертата беше за към един милион евро. Преговорите бяха несполучливи “, добави президентът на Каен.

„ Добрата вест е, че Ясин е един от най-горещите играчи сега, което ние не мислехме, че ще стане, когато дойде. Ясин е на 29 години и е обикновено да мисли за сходен трансфер, защото ЦСКА играе в Лига Европа. Ще имаме диалог с него. Възможно е ЦСКА да се върне за Ясин през зимния трансферен прозорец. Ще забележим “, приключи Пикьо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР