Президентът на женския волейболен шампион Марица (Пловдив) Илия Динков беше

...
Президентът на женския волейболен шампион Марица (Пловдив) Илия Динков беше
Коментари Харесай

Илия Динков: Имаме визия за развитието на женския волейбол

Президентът на женския волейболен първенец Марица (Пловдив) Илия Динков беше определен за първи вицепрезидент на БФВолейбол на Общото заседание на централата в София. Той ще дава отговор и за женското направление.

Ето какво сподели Илия Динков за BGvolleyball.com след избора:
 Общо заседание на БФВ @@@

„ Разликата от преди и в този момент е в понижения брой на вицепрезиденти в БФВ. Аз персонално ще извършвам функционалностите, предоставени ми от Управителния съвет и ще работя за развиването на волейбола и в частност на женския бранш.

Имам доста хрумвания и съответни оферти, които ще бъдат обсъждани в бъдещите дни. Едно от тях е всички хрумвания и оферти да бъдат свеждани авансово документално и в задатък до знанието на членовете на УС. Няколко дни преди провеждането на УС ще се разгласява дневния ред. След съвещанието ще бъде оповестена информация за взетите решения.

 Общо заседание на БФВ @@@

Относно женския волейбол, работя с екип от експерти, измежду които и националния селекционер Иван Петков и бяхме подготвили съответна визия за метода на работа с националните тимове от 15 годишни до дами. Изготвена бе стратегия за осъществяване на подготовката им., в поради многото идни надпревари. Преди сегашната комплицирана конюнктура и наложените ограничавания имахме съответни предложения за лагери, намерихме зала с повече стадиони, обхванахме доста и разнообразни елементи, като хранене, принадлежности и други аспекти на подготовката.

Преди се караше малко през просото, само че в този момент към този момент няма да е по този начин. Иска ми се да има ред, всеки да си извършва поставените задания и всичко да върви в вярната посока. Надявам се това да се случи.
С оглед на настоящето състояние и спрените шампионати, обаче няма изясненост. Всичко зависи от ситуацията и какво ще се предприеме в интернационален мащаб. Затова занапред ще разискваме и ще обсъждаме бъдещите ни дейности. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР