Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина призна, че е

...
Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина призна, че е
Коментари Харесай

Шефът на италианския футбол притеснен за следващия сезон

Президентът на Италианската футболна федерация Габриеле Гравина призна, че е обезпокоен за идващия сезон. Серия А бе възобновена при прецизни ограничения и непрекъснато тестване, само че Гравина се надява тези протоколи да не са нужни за идната акция.

" Отборите би трябвало да стартират подготовка доста рано, а ние не знаем какви процедури ще следваме. Не знаем каква ще е обстановката и докога ще продължи ", съобщи той.

Gravina, protocollo Covid inapplicabile nel 2020-'21: (ANSA) - ROMA, 27 LUG - " Sono molto ma molto preoccupato per la prossima stagione. Le squadre dovranno cominciare tra non molto i raduni e siamo in grandissimo ritardo nella conoscenza delle nuove… https://t.co/jq6uTK6taM pic.twitter.com/LC5Qg4eb57
— sportlive (@sportli26181512) July 27, 2020
" Настоящият протокол натоварва клубовете и състезателите. Той би трябвало да следва еволюцията на пандемията в страната, само че би трябвало и да сме реалисти. Да продължим да го следваме до края на идващия сезон с проби на всеки четири дни е невероятно. Трябва да се откри друго решение ", разяснява Гравина.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР