Президентът на Интер Стивън Жанг заяви, че скорошната среща между

...
Президентът на Интер Стивън Жанг заяви, че скорошната среща между
Коментари Харесай

Президентът на Интер: Срещата с Конте бе драматизирана, не можем да инвестираме в Меси

Президентът на Интер Стивън Жанг съобщи, че скорошната среща сред него и Антонио Конте е била ненужно драматизирана от медиите, като също по този начин отхвърли “нерадзурите” да са проявявали интерес към суперзвездата на Барселона Лионел Меси.

“Трансферната ни тактика? Футболът претърпява доста внимателен и турбулентен миг на интернационално равнище. Това отношение на нерешителност освен ще се отрази на сегашния трансферен прозорец, само че и би трябвало да се почита и в бъдеще. То е част от обръщение за поредност във финансово постоянен план. Всички в Интер се стремим към успеха, тази упоритост е част от нашата задача. Никога не съм виждал някой да работи с подобен интезитет като Конте. Тази характерност също ни свързва, както и вниманието към детайла. Следвам принцип - възприятието за привързаност. Когато ангажирам експерт, приказвам общо за всеки чиновник на Интер, който има доста характерна роля, аз имам намерение да работя с тази жена или този мъж за цялостен живот.
" The market and sell before buy strategy? We want to constantly grow this club and team. Football is going through a very delicate and turbulent moment at international level. We are being prudent and it is not only regarding this transfer market window but also in the future. "
— FedeNerazzurra (@_FedeNerazzurra) Нека ви кажа, че тонът на срещата ми с Конте беше драматизиран. Беше нужен размисъл. Видях един спокоен и градивен треньор, с доста по-различно въодушевление от това, за което се пишеше по медиите. Когато седне на маса, той показва своите хрумвания по спокоен метод, довършвайки своите оферти за положителното на състава и клуба. Така мина срещата с него и управлението на Интер. Интерес към Меси? Не, сходна инвестиция не може да бъде част от нашия план, най-малко сега е по този начин. Иновацията, планирането, непрекъснатия напредък и финансовата непоклатимост са нашите основи”, разяснява Жанг пред “Кориере каузи Сера”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР