Президентът на Хетафе Анхел Торес заяви, че няма да пусне

...
Президентът на Хетафе Анхел Торес заяви, че няма да пусне
Коментари Харесай

Хетафе отказва да пътува до Милано за мача с Интер

Президентът на Хетафе Анхел Торес съобщи, че няма да пусне тима си да пътува до Милано за мача с Интер от осминафиналите на Лига Европа в четвъртък, даже и това да значи служебна загуба за отбора му.

Милано се намира в най-тежко интонации от COVID-19 район в Европа – Ломбардия, като министър председателят на Италия Джузепе Конте към този момент разгласи прекратяването на всички мачове от Серия А и долните дивизии на страната, само че УЕФА упорства мачовете от европейските клубни шампионати да се организира по стратегия, въпреки и без аудитория в някои случаи. От Хетафе са изпратили публична молба до европейската футболна централа да отсрочи срещата и през днешния ден чакат отговор.

“Ако нещо не се промени, ние няма да пътуваме за Италия. Помолихме УЕФА за различен вид, мачът да не се играе в Милано. Не желаеме и нямаме потребност да отиваме в центъра на ковид. Поискахме и подпомагане от Испанската футболна федерация да се изиска отсрочване на мача. Ако би трябвало да загубим служебно мача, ще го загубим. Аз няма да поемам никакви опасности. Това ни прави доста прочувствени, само че щом това би трябвало да е методът, дано по този начин бъде ”, сподели Торес.

“Казаха ми да желая особено позволение от управляващите за пътешестване до Италия, само че няма да го сторя. Няма да отивам на място, на което не искам. Разговарях с хора от Интер, които са съгласни, че е необяснимо, че ние би трябвало да пътуваме до Италия. Няма да отстъпя. Хетафе няма да пътува ”, добави президентът на испанския тим. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР