Президентът на Хебър Иван Папазов говори за утрешния мач за

...
Президентът на Хебър Иван Папазов говори за утрешния мач за
Коментари Харесай

Босът на Хебър: Не ни е страх от ЦСКА, разбрахме се да играем на Армията

Президентът на Хебър Иван Папазов приказва за утрешния мач за Купата на България, който изправя тима му против носителя на трофея ЦСКА.

" Разбрахме се двата клуба, ще играем на " Армията ". Не се уточнихме в какъв брой часа да е мачът, това малките екрани го дефинират. Официало към този момент мачът е изместен на " Армията ". За да запазим здравето на футболистите, взехме решение с щаба там да се играе срещата, с цел да се получи прекрасен мач.

Теренът не е в толкоз неприятно положение. Ние използвахме почивката преди мачовете за националите да сложим пясък. Но на мача със Септември заваля доста мощен дъжд и теренът се разкаля. Ние можем да играем там, само че класата на ЦСКА не разрешава да играе на този терен и е по-добре да запазим здравето на футболистите и по тази причина го преместихме мача ", показа Папазов за положението на стадиона на Хебър, като добави: " Като някогашен футболист знам, че неприятният терен изравнява силите. Ние можехме да създадем това нещо, тъй като знаем класата на ЦСКА, само че не е почтено и правилно към футболистите, тъй като те са експерти и в случай че стане травма аз не желая да нося отговорност за тяхното здраве. Освен това двата тима имаме положителни футболисти и мисля, че на прекрасен терен ще се получи прекрасен мач.

Сутринта се взе едно решение сред Гонзо и треньора Ники Митов. Крушарски се намеси и по този начин са решили, по този начин са го създали.

Ние постоянно играем за победа, без значение против кого играем. Нас не ни е боязън от ЦСКА и по тази причина играем на техния терен. Искаме да стане прекрасен мач и ще играем за победа. От самото начало играем всеки мач за победа. Не разясняваме някакви цели, само че играем за победа, както в шампионата, по този начин и тук.

От самото начало работим по този проект. Момчетата и треньорския щаб демонстрират, че е пристигнало времето за efbet Лига. Ние играем мач за мач и дай Боже да стане факт това нещо, ние ще сме подготвени. И като стадион сме подготвени, и с останалите условия сме подготвени ", сподели той пред dsport.bg.
 ЦСКА още не знае къде ще гостува на Хебър
ЦСКА още не знае къде ще гостува на Хебър

Това съобщи Филип Филипов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР