Президентът на футболния клуб “Славия“ Венцислав Стефанов е организирал срещата

...
Президентът на футболния клуб “Славия“ Венцислав Стефанов е организирал срещата
Коментари Харесай

Футболен бос е срещнал Корнелия Нинова с ген. Решетников

Президентът на футболния клуб “Славия “ Венцислав Стефанов е провел срещата сред водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова с някогашния военачалник от съветското външно разузнаване Леонид Решетников. Това разгласи футболният необут в сряда пред бТВ. Той описа, че срещата сред Нинова и Решетников е била преди президентските избори, когато Решетников е бил на отмора в България.

Сега името на съветския военачалник още веднъж изплува около делото за шпионаж, което се води против ръководителя на Национално придвижване “Русофили “ Николай Малинов. Българинът е взел 2.2 милиона рубли (75 000 лева) от Решетников по контракт за издание на разнообразни материали. В момента Решетников е с 10-годишна възбрана да влиза в България.

“ Да, аз свързах ген. Решетников с Корнелия Нинова. Защото желаеха да си приказват, желанието беше евентуално на Корнелия. Тя изиска срещата. На срещата Нинова му сподели, че Румен Радев е претендент за президент, и ген. Решетников изрази мнение, а не утвърждение. Каза: „ Подходящ човек е. Завършил е две академии в Съединени американски щати. Истински военачалник може да бъде заслужен президент ", разгласи Стефанов.

Футболният необут се разказва като русофил без упоритости в политиката. Той споделя, че Корнелия Нинова и Решетников не се харесали по време на срещата. Причината била, че някогашният съветски шпионин бил монархически ориентиран, а Нинова била по-соц. Решетников ѝ обяснил, че такива социалистически способи нямат бъдеще в България, споделя Стефанов,.

Срещата била в хотел, към Докторската градина. Венци Стефанов твърди, че Нинова уведомила Решетников, че ген. Румен Радев е претендента на Българска социалистическа партия за предстоящ президент. Самият футболен президент не участвал на срещата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР