Президентът на Френската футболна федерация Ноел Льо Грае се изказа

...
Президентът на Френската футболна федерация Ноел Льо Грае се изказа
Коментари Харесай

Шефът на френския футбол защити Катар и Мондиала там

Президентът на Френската футболна федерация Ноел Льо Грае се изрече в поддръжка на домакина на Световното състезание Катар след многочислените полемики към провеждането на шампионата в тази страна.

Световната футболна централа ФИФА на процедура забрани на капитаните от седем европейски народи да носят многоцветни ленти с претекста, че това би било обидно за управляващите в Катар, където еднополовите връзки са противозаконни. Дъгата е знак на общността на ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални).

Льо Грае сподели, че отдръпването на митинга с лентата One Love е вярното нещо. Капитанът на Франция Уго Лорис от дълго време сподели, че няма да носи тази лента.

Льо Грае сподели пред радио FranceInfo в неделя, че европейците не са в позиция да четат лекции на Катар за човешките права.

" Има неща за възстановяване. Но това ще се реши с времето. Катар е значим стопански сътрудник на Франция. Отношенията сред двете страни са приемливи. Катар не е враждебна, а другарска страна ", сподели Льо Грае, представен от " Екип ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР