Президентът на Френската футболна федерация Филип Диало затвори вратата за

...
Президентът на Френската футболна федерация Филип Диало затвори вратата за
Коментари Харесай

Във Франция затръшнаха вратата пред Зинедин Зидан

Президентът на Френската футболна федерация Филип Диало затвори вратата за Зинедин Зидан. Треньорът няма да води националния отбор най-малко до 2026 година. Това излиза наяве от изказване на футболния функционер.

В изявление за локалното издание Le Figaro, Филип Диало подсигурява, че без значение от представянето на „ петлите “ на Европейското състезание в Германия през лятото, позицията на селекционера Дидие Дешан остава бетонирана.

Бившият управител на Олимпик Марсилия Дешан подписа удължение на контракта след провалянето на Франция на финала на Световното състезание в Катар от Аржентина. Новият договор на експерта е до 2026 година.

През последните години постоянно името на Зинедин Зидан излиза на напред във времето като възможен селекционер на националния отбор на Франция.

„ Зинедин Зидан е една от легендите на френския футбол. Ние сме длъжни да покажем благодарност за всичко, с което е съдействал за френския народ. Но има го има и другото нещо, което е, че имаме най-хубавия треньор във френския футбол до 2026 година Това е всичко, което би трябвало да се каже “, обяви изрично Диало.

Зинедин Зидан е без работа от 2021 година насам, откакто напусна Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР