Президентът на Франция Еманюел Макрон засипа с похвали футболиста Килиан

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон засипа с похвали футболиста Килиан
Коментари Харесай

Президентът Макрон: Мбапе съзнава ясно ролята си, дано спечели всичко във футбола

Президентът на Франция Еманюел Макрон засипа с похвали футболиста Килиан Мбапе, като съобщи, че той е " надалеч от отклоненията на звездите " и държи " главата си върху раменете ".

" Сигурен съм в едно нещо - той ще продължи да ни изненадва ", написа Макрон във вестник " Екип ".

В класацията Килиан Мбапе е първи. Той пожелава на футболиста да " завоюва всичко във футбола ", само че също по този начин " да продължи да очарова публиката със своите светкавични жестове, със своите брилянтни пасове и със своите магични голове ".
 Мбапе: Дойде време ПСЖ да завоюва Шампионска лига
Мбапе: Дойде време ПСЖ да завоюва Шампионска лига

" Това е най-важната част от сезона "

Еманюел Макрон поздрави и 23-годишния мъж, който е " надалеч от отклоненията, които от време на време изкушават звездите, въплъщава спокойствието, упоритостта, гледа към звездите, само че главата му е върху раменете ".

" Килиан Мбапе не не помни в никакъв случай да се върне в Сен-Сен-Дени и по-скоро в Бонди, където стартира всичко за него ", добави президентът.

" Той избра риска да бъде зает. За имунизацията, срещу насилието. Килиан Мбапе осъзнава ясно ролята си - тежестта на думите си, силата на дейностите си. Той има най-ценните качества: изясненост, храброст, опозиция ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР