Президентът на Франция Еманюел Макрон скастри тийнейджър, който се обърна

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон скастри тийнейджър, който се обърна
Коментари Харесай

Тийнейджър разгневи Макрон, като го нарече Маню

Президентът на Франция Еманюел Макрон скастри младеж, който се обърна към него с неофициалното Маню. Това се случи по време на тържествена гала край Париж, с която се отбелязва 78-тата годишнина от апела на ген. Шарл де Гол към французите, който слага началото на съпротивата против нацистите по време на Втората международна война, съобщи Ройтерс.

Младежът бе сниман от телевизия LCI да пее химна на социалистите, до момента в който Макрон поздравява група от младежи. След това момчето се обърнало към президента с Ça va Manu? („ Как е, Маню? " ), което разгевило държавния глава.

„ Не, не, не. Тук сте на публична гала. Не може да се държите по този метод. Може да се вършиме на смешник, само че през днешния ден пеем „ Марсилезата " и песента на френската опозиция. Ще се обръщате към мен с господин президент или просто господине “, сподели Макрон.

Видимо шокираният юноша се извинил на президента, само че Макрон е траял.

„ Трябва да вършиме нещата по верния метод. Дори и да желаете един ден да поведете гражданска война, първо би трябвало да завършите образованието си и да се научите да си изкарвате прехраната “, добави Макрон.

Това не е първият случай, в който телевизионни камери улавят Макрон в спор с хора, които го провокират или демонстрират пренебрежение.

По време на президентската акция от предходната година Макрон бе нападнат от служащ за неговия безценен костюм.

„ Най-добрият метод да имате пари за костюм е като си намерите работа “, отвърна бъдещият президент.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР