Президентът на Франция Еманюел Макрон каза днес, че е дошъл

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон каза днес, че е дошъл
Коментари Харесай

Макрон заяви в Белград: Искаме заедно да отворим нова страница

Президентът на Франция Еманюел Макрон сподели през днешния ден, че е пристигнал в Белград, с цел да обърне нова страница, да удостовери другарството и да гради нови партньорства със Сърбия, съобщи Танюг.

" Искаме дружно да отворим нова страница ", сподели Макрон на летището, където с президента Александър Вучич откриха плоча във връзка формалното започване на работите по рационализация на летището, която ще бъде изпълнена от " Ванси еърпортс ".

Сръбският президент Александър Вучич посрещна френския си сътрудник Еманюел Макрон с самун и сол на белградското летище " Никола Тесла ". Президентският аероплан на Макрон кацна на летището, ескортиран от три МиГ-а на сръбската войска. Макрон бе посрещнат и от френския дипломат Фредерик Мондолони, както и от чиновници на френската компания " Ванси Еърпортс ", която е концесионер на белградското летище.

Френският президент дойде в Сърбия без брачната половинка си Брижит. Заедно с него пътува и делегация от френски предприемачи.

Макрон и Вучич откриха тържествено паметна плоча във връзка формалното започване на работите по рационализация на летището, която ще бъде изпълнена от " Ванси еърпортс ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР