Президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на
Коментари Харесай

Макрон ще работи с нов екип в заключителния етап от мандата си

Президентът на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на удостовери желанието си да направи промени в държавното управление в изискванията на възобновяване на страната от епидемията от COVID-19, само че остави открит въпроса за ориста на министър-председателя. Макрон оповести проектите си в изявление за районни издания, оповестено нощес, съобщи Ройтерс.

Ще би трябвало два направя избор, с цел да поведа страната по нов път. Новият стадий допуска нови цели за самостоятелност, възобновяване, помиряване и нови способи за тяхното реализиране. За това ще се бори нов екип, сподели президентът.

Интересът към това дали Едуар Филип ще резервира премиерския пост, набъбна, откакто в медиите изтече информация за различия сред премиера и президента. Освен това, Филип завоюва изборите за кмет в град Хавър.

Втори тур на общинските избори във Франция - избор, който крие опасности за Макрон

Макрон уточни, че е дружно с Филип от три години, през които се правят значими исторически промени, постоянно в сложни условия и сред тях е построено огромно доверие, което от избрана позиция е неповторимо за Петата република.

Макрон акцентира, че една от промените, която желае да прокара през последните две години от мандата си, е коренната смяна на пенсионната система.

Спекулациите за промени в кабинета нарастват, защото на локалните избори в неделя "зелените " победиха в няколко огромни града, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР