Президентът на Франция Емануел Макрон изрази желанието си легендата Зинедин

...
Президентът на Франция Емануел Макрон изрази желанието си легендата Зинедин
Коментари Харесай

Макрон: Искам Зидан да поеме голям френски клуб

Президентът на Франция Емануел Макрон изрази желанието си легендата Зинедин Зидан да стане старши треньор на " огромен френски клуб ". Зизу сега е без работа като треньор, а Пари Сен Жермен евентуално напълно скоро ще има нов ментор. В момента ментор на ПСЖ публично продължава да бъде аржентинецът Маурисио Почетино, който има контракт с клуба до 2023 година, само че по всичко проличава, че французите не считат, че той е точният човек за отбора.
 Макрон разкри какъв съвет е дал на Мбапе Макрон разкри какъв съвет е дал на Мбапе
“Не, не съм разговарял с него (Зидан), само че му се удивлявам доста като състезател и треньор ”, съобщи пред RMC Sport Макрон. “Той завоюва три пъти Шампионската лига, а това е нещо, което ние желаеме за нашите клубове. Искам той да се върне и да промотира Франция. Надявам се Зидан да се върне и да стане треньор на огромен френски клуб. Това би било прелестно и би имало огромен позитивен резултат върху френското състезание и Франция ”, продължи Макрон.
 Ето кой е първият избор на ПСЖ за нов треньор Ето кой е първият избор на ПСЖ за нов треньор
“Моята роля е да споделям, че Франция е велика спортна и футболна нация, че тук има прелестни хора, които обичат този спорт. Важно е за нас положителните играчи, които сме упражнявали тук и които по-късно блестят на интернационалната сцена, да се върнат ”, сподели още Макрон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР